Voeding & Mindset coaching

Voeding & Mindset coaching

Voeding en mindset coaching zonder dieet

Afvallen zelf is niet moeilijk, eet minder dan je verbruikt en je valt af. Maar waarom volhouden zo moeilijk is, heeft natuurlijk een reden: het gaat veel dieper dan alleen maar weten wat je moet eten. In dit programma gaan we samen een intensief traject in van 3 of 6 maanden om jouw doel te bereiken. Welk programma het best bij jou past, bespreken we tijdens onze kennismaking. 

Door niet alleen te coachen op gebied van voeding maar ook op jouw mindset en jouw mentale gezondheid, is jouw succes gegarandeerd. Wat jouw doel ook is, ik help ik jou te komen waar jij naartoe wilt.

Én, heel belangrijk, dit is geen dieet. Het is niet zomaar even iets wat ik je voorschotel, maar een volledig veranderingsproces waarin jij jouw (food)mindset 360 graden weet te draaien. Zo is diëten écht verleden tijd!

Heb je een ander doel dan afvallen? 

Wil je bijvoorbeeld aankomen of meer spiermassa creëren bij het sporten? 

Ook daarvoor kan je bij mij terecht!

 

 

Een gezonde en vrije (food)mindset.

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd en heb je daardoor een verstoorde relatie met eten opgebouwd.

Creëer een gezonde relatie met eten en je lichaam door de dieetmentaliteit te doorbreken. Geen stress of angst meer rondom eten, geen restricties en nooit meer diëten.

Misschien weet je wel wat je moet doen om af te vallen en is het is je ook al meerdere keren gelukt. Toch kom je altijd weer terug bij dit vervelende moment. 

Maar wat nou als ik je vertel dat het niet alleen gaat om die kilo’s meer of minder? Dat je wanneer je echt weet hoe je gezonder moet leven en eten en dit volledig implementeert in jouw manier van denken, het geen moeite meer kost?

Na dit traject heb je geleerd:

Hoe je jouw doel blijvend kunt volhouden

Anders naar eten te kijken; niet te vullen maar te voeden.

Hoe je omgaat met moeilijke momenten en waar voor jou de trigger zit om te gaan eten

Welke voeding jij precies nodig hebt en waar deze voeding in zit

Je (food)mindset te verbeteren. Je bewust te worden van je gedachtes rondom voeding

Hoe je voeding in kunt zetten voor een betere gezondheid

Hoe je energie haalt uit voeding en hoe je dit goed over de dag kunt verdelen

Dat jouw relatie met eten een grote rol speelt in jouw gedrag

En bovenal: jouw doel te bereiken!

Wat krijg je van mij tijdens dit traject?

Intensieve begeleiding

In een coachingstraject met mij gaan we echt samen dit traject aan. Om jou te helpen je doel te bereiken ga ik echt naast je staan. Ik leer je goed kennen, je geschiedenis en jouw huidige relatie met voeding en jezelf. Pas als ik weet waarom het jou nog niet lukt om jouw doel te bereiken, kan ik jou helpen. 

Afhankelijk van jouw doel hebben we meerdere contact momenten per maand. 

Ik leer je de dingen die ik zelf zo graag eerder had willen weten. Ik bied je nieuwe perspectieven op voeding. Ik stel vragen die misschien confronterend voor je zijn, om oude gedragspatronen te doorbreken en je inzicht te geven in jouw zelfopgelegde restricties. Ik ben je vraagbaak, je stok achter de deur, je diëtist maar vooral je grootste fan. 

Ik coach jou naar een eetpatroon waarin je niet meer gaat vullen, maar voeden. Een andere kijk op voeding.

1 op 1 coaching via Zoom

Waar in Nederland jij ook woont, de afstand moet jou niet tegenhouden om een gezonde leefstijl te creëren voor jezelf. Afhankelijk van jouw behoefte hebben we 1 tot 2 keer per maand contact met elkaar!

Toegang tot een online leeromgeving

In deze online leeromgeving leer jij aan de hand van video’s en opdrachten hoe jij jouw foodmindset blijvend kunt veranderen door mindful om te gaan met voeding. Daarnaast leer jij de juiste keuzes maken als het gaat om voeding en krijg je voorbeeld dagmenu’s ter inspiratie.

Praktische tips

Al mijn cliënten ontvangen praktische tips van mij die ze direct in de praktijk kunnen toepassen. Met deze no-nonsense tips eet jij gevarieerd met veel groente, fruit, voldoende vezels en zo natuurlijk mogelijke producten. 

Daarnaast leer je in de online leeromgeving goed wat voeding is en hoe je voeding kunt inzetten om je gezond en energiek te voelen. 

Uitgebreid adviesrapport

Na de uitgebreide intake, ga jij een week een eetdagboek bijhouden. Zo leer ik niet alleen jou, maar ook jouw eetgewoontes kennen. 

Op basis van de eerste vragenlijsten, de intake en dit eetdagboek ontvang je van mij een uitgebreid adviesrapport voor het traject. 

Zo is het traject helemaal op jouw lijf geschreven. 

Persoonlijk plan van aanpak

Omdat ieder mens anders is en andere behoeftes nodig heeft maak ik voor iedereen een persoonlijk plan van aanpak die volledig is afgestemd op jouw doelen. We kijken samen naar welk doel jij hebt en hoe wij dat ‘samen’ gaan behalen. In dit traject sta ik echt naast je. Mijn persoonlijke aanpak zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt en begrepen. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Wat is je investering?

Voedingscoaching (3 maanden)

Voeding- en mindsetcoaching; naar een vrij en gezond eetpatroon.

Betaling in termijnen +10%

€ 575,-

Voedingscoaching (6 maanden)

Voeding- en mindsetcoaching; naar een vrij en gezond eetpatroon.

Betaling in termijnen +10%

€ 1097,-

Lijkt dit traject op jouw lijf geschreven en wil je graag een vrijblijvende kennismaking met mij om te zien of wij een klik hebben?

Plan dan direct een telefonische afspraak in!