Weet jij dat darmklachten helemaal niet normaal zijn?

Of denk je dat deze bij je horen omdat je er al zo lang last van hebt?

Ikzelf had de hoop eigenlijk al wel opgegeven. Echt erover praten deed ik ook niet, want ja…. het is nou niet echt een onderwerp om zonder schaamte over te praten toch? Soms waren mijn klachten zo erg dat ik afspraken afzegde. Thuis was het vaak raak na het avondeten. Ik kon er bijna de klok op gelijk zetten. En daar zat ik dan weer, met zweetaanvallen rillend op de wc, waar ik dan vaak wel een half uur op doorbracht.

Toen ik eenmaal met koliekaanvallen in het ziekenhuis belandde vond ik het tijd dat er eens echt naar mijn darmen werd gekeken. Maar na een ontlasting en darmonderzoek werd er al gauw de diagnose PDS geconstateerd…
Zelf ben ik vanalles gaan proberen. Niks hielp écht. Tijdens mijn studie Voeding & Diëtiek kwam ik erachter hoe complex je darmen zijn en hoeveel factoren van invloed zijn op je darmgezondheid.

Inmiddels heb ik genoeg kennis en ervaring opgedaan, waardoor ik weet wat ik moet doen om mijn darmflora in balans te krijgen én te houden! En dat betekend rust. Rust om te doen wat ik wil, zonder bang te zijn dat mijn darmen opspelen. En dat gun ik jou ook!

Of je nu wilt aankomen of afvallen, meer spieren wilt opbouwen of meer energie wenst; elk doel en elk lichaam heeft andere behoeftes die vragen om een andere voedingspatroon. Er bestaat geen gezonde ‘one-size-fits-all’ methode of een gezond ‘Quick fix dieet’ zoals veel dieetgoeroes of BN’ers beweren. Want jouw lichaam heeft variatie en verschillende producten nodig om écht gezond te blijven.

En dat maakt het voor veel mensen nou precies zo lastig om gezond te eten; Ze hebben te veel keus, horen te veel verschillende verhalen en tips en hebben zelf te weinig juiste kennis over voeding.

Kijk eens kritisch naar je eetpatroon; Hoe zou het voor je zijn als je zelf weet wat jouw lichaam nodig heeft zodat je altijd de juiste keuzes kunt maken in de supermarkt en jij precies weet wat jij kunt eten en drinken om je topfit te voelen, gezond en gevarieerd te eten en je doelen te bereiken?

Geen last meer van energiedips, snaaibuien, niet meer weten of je wel gezond eet? En dat zonder dat je inlevert op genieten én niet heus kunt genieten van af en toe wat minder gezond? Gewoonweg omdat je weet wat je doet?

Wat als jij zelf de juiste kennis op kon doen om jouw relatie met eten voorgoed te veranderen?

Want ook jij kunt leren hoe je zelf een gezond dag- of weekmenu samenstelt die specifiek is voor jouw behoeftes en gezondheid, zodat jij nooit meer hoeft te twijfelen of je het wel goed genoeg doet én jezelf niet meer van alles hoeft te ontzeggen.

Na het doorlopen van de modules uit de online cursus ‘Reset en Optimaliseer je eetpatroon’ ben jij je helemaal bewust van je huidige eetpatroon, de fouten die je hierin maakt, de onnodige eetregels die jij jezelf hebt opgelegd en hoe je deze zonder stress kunt omzeilen.

Een life changing programma die de rest van je leven een mega positieve impact zal hebben op jouw voedingspatroon. Het geeft je inzicht in hoe je nu eet en waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Het geeft je inzicht in jouw relatie met voeding en wat jij moet veranderen om jouw doel te bereiken. Pas dan kun je echt gezond gaan eten en leven. Niet vullen maar voeden!

In deze cursus leer ik jou in 5 modules hoe jij, zonder terug te vallen in je oude gewoontes...

Jouw food mindset blijvend kunt veranderen door mindful om te gaan met voeding en eten.

Een intrinsieke motivatie kunt vinden en behouden door gedragsverandering in te zetten i.p.v. korte termijndoelen.

Je voeding aanpast aan jouw persoonlijk doel en wat daarin voor jou de gezonde keuzes zijn, zodat jij je lichaam optimaal blijft ondersteunen.

Zelf een gezond dag- of weekmenu samenstelt die optimaal aangepast is aan jouw persoonlijke situatie en energiebehoefte.

De juiste keuzes kunt maken in de supermarkt door etiketten te leren lezen en te leren wat voeding met jouw lichaam doet en andersom.

Energie dips voorkomt door zelf je eetdagboek te analyseren.

Bekijk deze video

Waarin ik je vertel waarom ik deze cursus heb gemaakt en hoe ook jij kunt gaan stoppen met diëten wanneer jij een gezonde reset hebt gegeven aan jouw eetpatroon!

Als deelnemer aan deze online cusus krijg jij...

...direct toegang tot een uitgebreide members area boordevol waardevolle informatie die jou gaat helpen om je eetpatroon te resetten en optimaliseren!

Even heel concreet | Dit is wat je krijgt:

De online cursus 'Reset & Optimaliseer je eetpatroon' wordt je aangeboden in een online leeromgeving en bestaat uit 5 modules. In deze uitgebreide members area vind je:

  • BEGELEIDENDE VIDEO’S bij elke module, waarin ik je uitleg waar jij je in die module op gaat focussen, waarom dit zo belangrijk is en wat je er mee kunt bereiken.
  • PDF WORKSHEETS met uitgebreide informatie en duidelijke infographics die jou meer kennis geven over voeding, zodat jij een optimaal eetpatroon kunt samenstellen die past bij jouw persoonlijke situatie en energiebehoefte.
  • MODULE WERKBLADEN met vragen die jou bewust maken van je huidige eetpatroon én leuke opdrachten zodat jij de door jou opgedane kennis direct kan toepassen in de praktijk.
  • EEN EETDAGBOEK ANALYSE waardoor jij je bewust wordt van jouw huidige voedingspatroon en leert herkennen waar het mis gaat, zodat jij weet waar de verbeterpunten liggen.

Ben jij klaar voor verandering?

Meld je dan direct aan voor de online cursus 'Reset en Optimaliseer je eetpatroon' en betaal geen €197,- maar slechts €47,-

Deze mensen gingen je al voor

"De cursus was erg interessant en leerzaam. Door elke dag de informatie door te lezen en de vragen en opdrachten te maken, ging ik anders en beter nadenken over mijn doel en wat ik hiervoor nodig heb. Ik heb goede handvaten gekregen waarmee ik nu verder kan om mijn doel vast te houden en gezonder te eten. Ik ben blij dat ik hieraan heb meegedaan!"
Annet
"Strak programma waarbij ik dagelijks door de opdrachten of informatie ging. Dat zorgt er ook voor dat je actief bezig blijft in het programma en niet afhaakt. De uitleg is helder en prettig om te luisteren en te lezen. Goed om je eigen doel te analyseren. Ellemieke verraste mij met haar kunde en aanpak. Ik begrijp nu goed wat ik nodig heb qua voeding voor optimale sportprestaties."
Peter
"Ik at altijd al wel gezond. Nu hoopte ik dat ik handvaten zou krijgen om van mijn klachten af te komen. Ik heb de informatie en adviezen gelijk kunnen toepassen, ook door alle opdrachten en vragen. En even hè... nu ik meer vezels eet; wat een wereld van verschil al! Ik vind het super fijn dat ik zelf nu weet wat ik moet doen!"
Veerle

Ben jij klaar voor verandering?

Meld je dan direct aan voor de online cursus 'Reset en Optimaliseer je eetpatroon' voor slechts € 47,-

Veel gestelde vragen

Voor wie is de cursus geschikt?

Deze cursus is voor jou, als jij zeker wilt weten dat je gezond eet, daarin zelf de juiste keuzes wilt leren maken én wilt leren hoe je kunt variëren, om zo jouw voeding, maar ook je fysieke en mentale gezondheid te optimaliseren.

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus bestaat uit 5 verschillende modules en wordt aangeboden in een online leeromgeving. Hoe snel jij hier doorheen gaat hangt dan ook volledig af van de tijd die jij vrij kunt maken om hiermee aan de slag te gaan! Doe je elke dag een module? Dan heb jij binnen 5 dagen een heldere en gezonde basis liggen voor een optimaal eetpatroon die past bij jouw situatie en energiebehoeften.

Wat krijg ik precies?

De online cursus ‘Reset & Optimaliseer je eetpatroon’ wordt aangeboden in een online leeromgeving en bestaat uit 5 modules. De cursus bestaat uit informatieve PDF bestanden boordevol waardevolle informatie en infographics, begeleidende video’s, diverse worksheets en leuke opdrachten. Dit alles is 24/7 toegankelijk via een members area en uit te breiden met 1-op-1 contact momenten.

Hoe lang krijg ik toegang?

Je krijgt een onbeperkte toegang. Zo kun je ook na het afronden van de cursus alle informatie nog eens rustig teruglezen of een opdracht opnieuw uitvoeren. Wel zo fijn!

Wanneer kan ik beginnen?

Direct! Dat maakt een online cursus zo prettig en efficiënt. Zodra de betaling is voldaan ontvang je een e-mail met daarin een link voor het aanmaken van je eigen account. Wanneer je dit account hebt aangemaakt krijg je per direct toegang tot de members area. Zo kun jij meteen aan de slag!

Welke resultaten kan ik verwachten?

Na deze cursus heb je zelf een reset gegeven aan jouw eetpatroon en foodmindset. Je hebt geleerd zelf een gezond dag- of weekmenu samen te stellen die jouw doel op het gebied van gezonde voeding optimaal ondersteund. Je kunt zelf je doelen concreet maken, bent je bewust van je eetgedrag, weet wat gezond is en kan dit dagelijks (en blijvend) toepassen op je eigen situatie.
 

Krijg ik begeleiding?

Alleen als jij dat wilt. De cursus is zo ingericht dat je er op eigen kracht en tempo doorheen kunt. Wil je meer de diepte in en persoonlijk advies? Je kunt de cursus aanvullen met een 1-op-1 moment waarin we samen jouw eetdagboek analyse bespreken; dit doe je eenvoudig door op de betaalpagina te kiezen voor een 1-op-1 moment, of door contact met mij op te nemen voor een persoonlijk advies gesprek via contact@bycoachelle.com.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt betalen via iDeal, PayPal of CreditCard.

Ben jij klaar voor verandering?

Meld je dan direct aan voor de online cursus 'Reset en Optimaliseer je eetpatroon' voor slechts €47,-