Zes praktische tips voor een betere balans in je darmen!

Of is de cursus DARMKRACHT iets voor jou?

Lees het hieronder!

Leer jouw darmklacht om te zetten in darmkracht.

Met behulp van video’s, leesmateriaal, handige checklists en meer leer ik je om te ontdekken wat voor jou de oorzaken zijn van je klachten en je darm(flora) te versterken. Je zult leren je lichaam beter te begrijpen en te herkennen welke rol voeding, stress en overgevoeligheden in jouw situatie spelen.  

Een duidelijk ik-neem-je-aan-de-hand-stappenplan dmv 5 modules

Online cursus DARMKRACHT

In het Gezonde Darmen Traject begeleid ik mijn cliënten intensief naar deze voedingsvrijheid zonder darmklachten met een concreet stappenplan om je darmen rust te geven en stap voor stap weer voeding te introduceren. Daarnaast maak ik mijn clienten bewust van hun huidige kijk (en soms angst) op voeding. 

Maar het mooie is, dat kan je (voor een groot gedeelte) ook zelf. Mits je de juiste tools en inzet hebt. Met een duwtje in de goede richting en wat kennis van mij. In deze cursus leer je alles om veilig en gericht zelf de bron van jouw klachten te ontdekken. Praktisch zonder poespas, vanuit onderzoek met goede betrouwbare kennis en een ik-neem-je-aan-de-hand stappenplan.

50%

Je bent er bijna!

Waar mag ik hem naartoe sturen?